Επίδομα Πετρελαίου Θέρμανσης

Δικαιούχοι του Επιδόματος Πετρελαίου Θέρμανσης είναι όλα τα φυσικά πρόσωπα άγαμα ή έγγαμα ή εν διαστάσει, για τα ακίνητα που χρησιμοποιούν ως κύρια κατοικία κατά το χρόνο υποβολής της αίτησης, είτε αυτά μισθώνονται είτε είναι δωρεάν παραχωρούμενα ή ιδιοκατοικούνται.

Κριτήρια για την Χορήγηση του Επιδόματος Πετρελαίου Θέρμανσης είναι α) το ετήσιο συνολικό οικογενειακό εισόδημα, που για τον άγαμο θα πρέπει να μην ξεπερνά της 30.000 ευρώ, για τον έγγαμο της 40.000 ευρώ προσαυξημένο κατά 3.000 ευρώ για κάθε τέκνο και για τις μονογονεϊκές οικογένειες της 43.000 ευρώ προσαυξημένο κατά 3.000 ευρώ για κάθε τέκνο και β) η συνολική αξία της ακίνητης περιουσίας του υπόχρεου, της συζύγου και των προστατευόμενων τέκνων να μην υπερβαίνει της 200.000 ευρώ για τους άγαμους και τις 300.000 ευρώ για τους έγγαμους και τις μονογονεϊκές οικογένειες.

Για κάθε κατοικία χορηγείται επίδομα για τα πρώτα 120 τετραγωνικά. Για κάθε λίτρο κατανάλωσης πετρελαίου εσωτερικής καύσης θέρμανσης χορηγείτε ποσό επιδόματος 0,35 ευρώ.

 Πηγή: Υπουργείο Οικονομικών – Γ.Γ.Δ.Ε

Advertisements
This entry was posted in Πρόσφατες Δημοσιεύσεις. Bookmark the permalink.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s